lunes, 3 de septiembre de 2012

Novetats de Setembre 2012



Títol: Insurgent
Autor: Veronica Roth
Editorial: Estrella Polar
Preu: 18,95 €

UNA DECISIÓ
Comporta un sacrifici
UN SACRIFICI
Suposa una pèrdua
UNA PÈRDUA
Implica una càrrega
UNA CÀRREGA
 Esdevé una lluita
UNA DECISIÓ ET POT DESTRUIR

Data de publicació: 06/09/2012




Títol: Balthazar
Autor: Claudia Grey
Editorial: Estrella Polar
Preu: 15,95 €

Fa segles –des que es va convertir en vampir–, que en Balthazar no s’enamora. L'amic de la Bianca i en Lucas a l'Acadèmia Mitjanit té els seus motius per no permetre’s una emoció tan humana, motius que es remunten als seus primers dies com a vampir. Però ara la Skye, la víctima del seu pitjor enemic, li despertarà sentiments que creia extingits i renunciarà al seu món de solitud per protegir-la. En una història plena d'amor prohibit i suspens, un dels personatges més estimats de la sèrie MITJANIT, captivarà els lectors amb la seva lluita per superar el passat i seguir els designis del seu cor.

Data de publicació: 13/09/2012



Títol: La noia drac 2. L'arbre d'Idhunn
Autor: Licia Troisi
Editorial: Estrella Polar
Preu: 14,95 €

La Sofia és una Dragoniana, una d’entre els pocs elegits per l’antiga estirp dels dracs per defensar el món del despertar de la terrible víbria Nidhoggr. Però hostatjar l’esperit d’en Thuban, el més poderós dels dracs, no et fa la vida gens fàcil. La Sofia acompanya el professor a Benevento, on es veu obligada a actuar de clown en un circ i on uns somnis i unes premonicions la turmenten... La nena de la piga haurà d’aprendre a creure en els seus poders i a encarar-se amb l’amor, una descoberta imprevista i molt més perillosa del que es podia imaginar…

Data de publicació: 20/09/2012




Títol: Monster High 4: Més morts que mai
Autor: Lisi Harrison
Editorial: Estrella Polar
Preu: 17,50 €

Els MAC són lliures i la Draculaura mostra els ullals amb orgull. Però quan el seu pare la visita per sorpresa tot comença a anar malament. El senyor D pensa que els MAC haurien de tenir el seu propi institut, i la Lala no està disposada a renunciar als drets que tant ha defensat.




Data de publicació: 12/09/2012





Títol: No t'amago res
Autor: Sylvia Day
Editorial: Columna
Preu: 18,90 €

Gideon Cross va arribar a la meva vida com un llampec en la foscor... Era guapo i encisador, atractiu i seductor. Em vaig sentir atreta per ell com mai no m’hi havia sentit per ningú en tota la meva vida. Tocar-lo es va convertir en una droga, no podia viure sense ell, tot i saber que em feia dèbil. Tenia ferides recents, dins meu, i ell va tocar-les de ple...


 Data de publicació: 04/09/2012




Títol: La bibliotecària d'Auschwitz 
Autor: Antonio G. Iturbe 
Editorial: Columna 
Preu: 19,90 €

Un grup de presoners jueus al camp de concentració d’Auschwitz aconsegueixen reunir una petita biblioteca clandestina, formada per només vuit llibres. Una adolescent de catorze anys, la Dita Adlerová, és l’encarregada de custodiar els llibres, que serveixen per instruir i alhora protegir el mig miler de nens que malviuen al «camp familiar» d’Auschwitz. La literatura serà també, alhora, la cuirassa amb què la Dita intentarà protegir-se de l’horror que l’envolta.


Data de publicació: 18/09/2012


5 comentarios :

  1. La bibliotecària d'Auschwitz em crida molt l'atenció.
    I No t'amago res, potser si tinc sort em toca en un sorteig haha

    Un petó!

    ResponderEliminar
  2. La de Iturbe es la que más me atrae...
    Besines,

    ResponderEliminar
  3. You have inspired me to read one of these books! Love your gorgeous blog! I just signed up as your latest follower. It would be great if we could follow each other!
    http://coastal-style.blogspot.com

    Melissah from Coastal Style

    ResponderEliminar
  4. Gracias por las reseñas. Cariños Lou

    ResponderEliminar
  5. Very Inspiring post indeed!
    Thanks for the visit
    Following you,please follow back to keep in touch through comments!

    ResponderEliminar