sábado, 17 de noviembre de 2012

Blau safir - Kerstin Gier


Títol català: Blau safir. L'amor més enllà del temps
Títol castellà: Zafiro. El amor más allá del tiempo
Títol original: Saphirblau. Liebe geht durch alle Zeiten
Autor: Kerstin Gier
Any de publicació: 2011
Editorial: La Galera
Col·lecció: Lluna Roja
Nº de pàgines: 383
Preu: 17,95 €
Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta



Anar-se'n al passat quan t'acabes d'enamorar potser no és una bona idea. Això és el que pensa la Gwendolyn, de 16 anys, que acaba de descobrir que pot viatjar en el temps. Al capdavall, en Gideon i ella tenen molts altres problemes. Per exemple, salvar el món. O aprendre a ballar el minuet (cap de les dues coses no és gens senzilla!). Quan en Gideon, a més, comença a comportar-se de manera enigmàtica, la Gwendolyn té clar que ha de dominar definitivament les seves hormones. Si no, no en resultarà res, d'aquest amor més enllà del temps!






Blau safir és el segon volum de la trilogia L'amor més enllà del temps

Després de llegir Roig robí, sens dubte havia de continuar amb aquesta història tan entretinguda i misteriosa. L'obra contínua on ho deixo el primer llibre Roig robí, en Gideon i la Gwen es troben a l'església després del petó que van tenir. 

La Gwen contínua amb la seva vida sent una viatgera en el temps, però després del petó apassionat amb en Gideon està totalment colada per ell, per això sofreix amb els senyals confuses i els menyspreus constants d’ en Gideon. D'altra banda la Gwen en un dels seus viatges en el temps es topa amb el seu avi i decideixen quedar quan viatgi altres vegades al passat per poder parlar, i d'aquesta manera descobrir coses que li oculten. 

En ocasions en Gideon es fa una mica irritant amb els seus canvis sobtats que li porten d’ un extrem a un altre, de vegades es nota que li agrada la Gwen i altres vegades sembla detestar-la. Aquest noi no s'aclareix, tracta malament a la Gwen i la confon quan és ell el que oculta els seus problemes. 

Apareix un nou personatge en Xemèrius, una gàrgola que solament la pot veure la Gwen, i és de gran ajuda per a la nostra protagonista, és un ser una miqueta curiós que resulta simpàtic. També està la Leslie, la millor amiga de la Gwen que ja coneixíem de l'anterior llibre, tant en Xemèrius com la Leslie són uns amics divertits que ajudaran a la Gwen en tot el que poden. 

En aquesta continuació desitjava que sortissin més la Lucy i en Paul, els viatgers que van robar el cronògraf, doncs els seus personatges em van encantar i volia saber més d'ells, però segur que l'hi ha guardat per a la tercera part. 

M'ha agradat aquesta novel·la perquè més que una segona part com a tal, és una continuació o un capítol més de l'anterior llibre. Si el primer es quedo interessant, aquest el fa àdhuc més. Sens dubte cal tenir el tercer volum a mà per seguir llegint aquesta història que a a poc a poc et va atrapant. 





Zafiro es el segundo volumen de la trilogía El amor más allá del tiempo

Después de leer Rubí, sin duda tenía que continuar con esta historia tan entretenida y misteriosa. La obra continua donde lo dejo el primer libro Rubí, Gideon y Gwen se encuentran en la iglesia tras el beso que tuvieron. 

Gwen continua con su vida siendo una viajera en el tiempo, pero tras el beso apasionado con Gideon está totalmente colada por él, por eso sufre con las señales confusas y los desplantes constantes de Gideon. Por otra parte Gwen en uno de sus viajes en el tiempo se topa con su abuelo y deciden quedar cuando viaje otras veces al pasado para poder hablar, y de este modo descubrir cosas que le ocultan. 

En ocasiones Gideon se hace un poco irritante con sus cambios repentinos que le llevan de un extremo a otro, a veces se nota que le gusta Gwen y otras veces parece detestarla. Este chico no se aclara, trata mal a Gwen y la confunde cuando es él el que oculta sus problemas. 

Aparece un nuevo personaje Xemèrius, una gárgola que solo la puede ver Gwen, y es de gran ayuda para nuestra protagonista, es un ser un tanto curioso que resulta simpático. También está Leslie, la mejor amiga de Gwen que ya conocíamos del anterior libro, tanto Xemèrius como Leslie son unos amigos divertidos que ayudarán a Gwen en todo lo que pueden. 

En esta continuación deseaba que salieran más Lucy y Paul, los viajeros que robaron el cronógrafo, pues sus personajes me encantaron y quería saber más de ellos, pero seguro que se lo ha guardado para la tercera parte. 

Me ha gustado esta novela porque más que una segunda parte como tal, es una continuación o un capítulo más del anterior libro. Si el primero se quedo interesante, este lo hace aun más. Sin duda hay que tener el tercer volumen a mano para seguir leyendo esta historia que a poco a poco te va atrapando.


Agraïments a l'editorial La Galera per l'exemplar.

5 comentarios :

  1. No fa gaire que el vaig llegir i em va agradar molt. Ja tinc la tercera part, però no l'he llegida. en Xemèrius m'encanta, em va enamorar aquest personatge des del principi.

    Me n'alegro que t'hagi agradat ^^

    Un petò!!

    ResponderEliminar
  2. ohhhh... a mí me encantó el primero, un poco introductorio, pero a partir del segundo y el tercero ya ni te digo. Sin duda uno de mis libros de viajes en el tiempo favoritos.
    Dos besos :D

    ResponderEliminar
  3. Doncs prenc nota, la veritat es que no he escoltat a parlar d'ells però desprès del que he llegit penso que provaré amb algu diferent al que normalment compro.

    Petons,
    http://mibanoenruinas.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  4. Me encanta esta saga, es una de mis favoritas :)
    Y más ahora que van a sacar las películas...

    Besos!!

    ResponderEliminar
  5. Ostres, ja he vist alguna que altra resenya d'aquesta saga i cada cop em sento més temptada a llegir-la! En tinc moltes ganes!

    Petons^^

    ResponderEliminar