lunes, 9 de septiembre de 2013

Joc de trons 2 - George R. R. Martin


Títol català: Joc de trons 2
Títol original: A Game of Thrones II
Autor: George R. R. Martin 
Any de publicació: 2013
Editorial: Fanbooks
Nº de pàgines: 176
Preu: 14,96 €
Enquadernació: Tapa dura

Joc de trons 1
Joc de trons 2

Aquest és el segon dels quatre volums de l'adaptació en còmica de Joe de trous, al primera part de la saga, tot un best-seller mundial






Magnífica continuació del còmic Joc de trons, la versió il·lustrada dels fantàstics personatges de l'obra creada per George R.R.Martin i portada a la pantalla per HBO, aporta una experiència diferent que cap fan es deu perdre.

Aquesta novel·la gràfica segueix els capítols de la primera temporada de la sèrie de televisió. Si per ventura ja l'has vist, ara tens una oportunitat de refrescar la memòria per un mitjà alternatiu que ens ofereix una experiència visual i tàctil.

En aquest volum trobarem molts dels personatges favorits, just en els moments anteriors al fet que esclatés el conflicte pel Tron de Ferro. Acompanyarem a en Tyrion Lannister al Mur i coneixerem els primers moments d’en Jon Neu en la Guàrdia de la Nit. També podrem veure a l’Arya Stark practicant els passos de la lluita Braavosi, per descomptat no podia faltar la meva favorita la Daenerys Targaryen, cada vegada més còmoda en el seu paper de Khaleesi. Tot això sense oblidar a en Ned Stark i tants d’altres que conformen l'univers de Cançó de gel i foc.

És una gran adaptació amb belles il·lustracions i una gran riquesa plàstica. S'apropa l'hivern en Ponent, i aquesta és d'eixa classe de coses que convé tenir a mà si ets seguidor de George R.R. Martin.



Magnífica continuación del cómic Juego de tronos, la versión ilustrada de los fantásticos personajes de la obra creada por George R. R. Martin y llevada a la pantalla por HBO, aporta una experiencia distinta que ningún fan se debe de perder.

Esta novela gráfica sigue los capítulos de la primera temporada de la serie de televisión. Si acaso ya la has visto, ahora tienes una oportunidad de refrescar la memoria por un medio alternativo que nos ofrece una experiencia visual y táctil.

En este volumen encontraremos muchos de los personajes favoritos, justo en los momentos anteriores a que estallara el conflicto por el Trono de Fierro. Acompañaremos a Tyrion Lannister al Muro y conoceremos los primeros momentos de Jon Nieve en la Guardia de la Noche. También podremos ver a Arya Stark practicando los pasos de la lucha Braavosi, por supuesto no podía faltar mi favorita Daenerys Targaryen, cada vez más cómoda en su papel de Khaleesi. Todo esto sin olvidar a Ned Stark y tantos otros que conforman el universo de Canción de hielo y fuego.

Es una gran adaptación con hermosas ilustraciones y una gran riqueza plástica. Se acerca el invierno en Poniente, y esta es de esa clase de cosas que conviene tener a mano si eres seguidor de George R.R. Martin.

7 comentarios :

  1. No sabia que existia una versió en còmic d'aquesta sèrie, gràcies per la informació. Salutacions !

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    Aquesta és una d'aquelles sagues que m'ha estat impossible de llegir.... :(
    Gràcies por la resenya!
    Besitos^^

    ResponderEliminar
  3. Pese a que me encanta Juego de tronos no sabía de la existencia de este libro. Ha molado mucho ^^ ¡Gracias por la reseña!

    Bostezos :D

    ResponderEliminar
  4. Yo no he leído el libro, pero he visto algunos capítulos de la serie y bueno, me ha gustado.
    Te sigo yo también.
    Sorteo una paleta de 88 colores.

    ResponderEliminar
  5. No em criden molt l'atenció aquestos llibres, crec que són massa llargs y s'em faran pessats.
    Tens una nova seguidora, una abraçada! :)

    ResponderEliminar
  6. uy un blog de libros..me apunto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://laisladegrandejatte.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar