lunes, 2 de septiembre de 2013

Novetats - Setembre 2013





Easy. És fàcil estimar-te


Data de publicació: 19/09/2013


La Jackie està en estat de xoc. La universitat no és com s’havia imaginat. El nòvio l’ha deixat, els seus amics la ignoren i ha estat assetjada per un alumne del campus. Un desconegut li ha salvat la vida pels pèls, però viu turmentada amb aquest secret.

En Lucas, un noi de la classe que la mira fixament i la dibuixa en el seu quadern, li demostrarà que no està tot perdut.

Easy ens mostra la lluita d'una noia per recuperar la confiança, per trobar la força interior per combatre un atacant directe i per acceptar la pau que troba en els braços d'un noi reservat.




Tantes coses a dir-nos 


Data de publicació: 10/09/2013


«Coneixes l’Oblit Rus?». Algú fa aquesta senzilla pregunta a l’Abril, sense adonar-se que està destapant la caixa dels records. L’Oblit i l’Abril, amigues inseparables de l’adolescència, companyes de mil aventures, no han pogut evitar que el temps finalment les separi. L’Oblit ara és una actriu de fama mundial. L’Abril acaba de trobar el sentit de l’existència. Però, encara que elles no ho sàpiguen, les seves vides segueixen íntimament lligades.

Ara, l’Abril està a punt de casar-se i necesita l’Oblit al seu costat. Però res és tan fàcil com sembla: rivalitats, enveges, amor incondicional, el pas inexorable de la vida… Aquesta novel·la parla del plaer de l’amistat, però també del pas del temps, del sentit de l’existència i de les coses per les quals val la pena lluitar.

«No deixis créixer l’herba al camí de l’amistat». Al final del camí hi ha una pedra, llisa i rodona, que tanca el cercle. I una promesa feta amb més silencis que paraules.









El rellotge de sorra


Data de publicació: 01/09/2013


No hi ha respir per a la Sofia, la jova hereva de l'última estirp dels dracs i l'única espereança contra Nidhoggr, la criatura ferotge per destruir l'equilibri del món. La Sofia i els seus companys de viatge aniran a Mònaco des de Baviera, la ciutat on s'amaga l'amenaça i, a la vegada, és la clau per destruir-la, una lluita contra el temps per evitar el triomf final de Nidhoggr. Al camí trobaran nous aliats i haruan de fer servir un antic artefacte que conté una energia perillosa i inmensa i que en el passat es va utilitzar amb resultats tràgics, però és l'únic que pot salvar el món.








El laberint dels somnis 


Data de publicació: 19/09/2013


Ombrívol ha aconseguit derrotar el poder malèfic de la Reina de les Bruixes i fer reviure l'antic orde dels Cavallers de la Rosa, però ara un nou perill amenaça el Regne de la Fantasia. Ara, l'objectiu és la misteriosa Illa Errant dels Somiadors, que des dels temps més remots vaga en els immensos mars del regne: aquí viu l'antic poble dels Somiadors, que en altres temps era capaç de fer reals els propis somnis i que ara, després d'una dura batalla amb l'Exèrcit Fosc, resta atrapat en un son secular. Però algú planeja conquerir l'illa i desperta els seus poderosos habitants. Tres joves Cavallers de la Rosa, Zordan, Alena i Alcuin, marzaran en missió per esbrinar què està passant.






Ave, Júlia 


Data de publicació: 10/09/2013


El pare de la Virginia ha heretat un bust d'una noia jove esculpit a Barcino durant el segle II d.C. En principi, la Virginia no hi té cap interès, però l'evident semblança que hi ha entre ella i l'escultura farà que descobreixi en la Júlia, la noia de l'escultura, un passat ple d'emocioons i lluites per l'amor, l'amistat i la llibertat.










Cartes des de l'illa de Skye


Data de publicació: 03/09/2013


Illa de Skye, 25 de març del 1912

Benvolgut senyor Graham,
Hauria d’haver vist quin enrenou que hi va haver a la nostra petita oficina de correus: tothom va venir a veure com llegia la meva primera carta d’un «fan», com en diuen vostès els americans. L’Elspeth Dunn no ha sortit mai de casa seva, a Escòcia, a la remota illa de Skye, quan rep la primera carta d’un admirador americà. En David, un estudiant universitari, i la poetessa escocesa entaulen una correspondència en què comparteixen les seves lectures preferides, les esperances més salvatges i els més profunds secrets. I a poc a poc, entre ells sorgirà una amistat que anirà convertint-se en amor.... Però la Primera Guerra Mundial assola Europa i en David es presentarà com a conductor d’ambulància voluntari al front occidental.

Edimburg, 18 de juny del 1940

Ai, Margaret, bonica,
T’ho hauria d’haver dit, t’hauria d’haver ensenyat a blindar el teu cor. T’hauria d’haver ensenyat que una carta no és sempre una carta i prou. Els mots sobre un full poden anegar l’ànima. Si ho sabessis. La Margaret s’ha enamorat d’un pilot de la RAF. La seva mare, l’Elspeth, li adverteix dels perills d’enamorar-se en temps de guerra, una admonició que Margaret no entén. Després que una bomba sacsegi la casa i que apareguin les cartes ocultes durant anys en una paret, l’Elspeth desapareix. Només una carta queda com a pista sobre el parador de la mare, i la Margaret està disposada a tot per descobrir on ha anat i quina és la veritat sobre la seva família.




L'últim lapó


Data de publicació: 03/09/2013


"- Lapó! - va excalamar, tot alçant el to i el dit per imposar silenci-. Has viscut una vida de pecat, entossudit en les teves supersticions paganes.
S'havia instal·lat el silenci, però la tensió era asfixiant.
El pastor va treure una gruixuda Bíblia il·lustrada. El dit assenyalava les paraules acusadores.
- Aquell que faci sacrificis a altres déus incorrerà en anatema! - va cridar, de sobte, tot grunyint amb una veu cavernosa amb una veu cavernosa que va espantar els homes."











M'ocuparé de tu


Data de publicació: 03/09/2013


La Clàudia té la vida que sempre ha volgut, i és plenament feliç. Està embarassada d’un nen molt desitjat, té un marit que l’estima amb bogeria i una casa gran i bonica. És tot allò que sempre ha somniat i res no sembla que pugui fer trontollar aquesta felicitat. Però, llavors, la Zoe entra en la seva vida. La Clàudia la contracta amb la idea de tenir algú al seu costat que la pugui ajudar quan el bebè neixi. Amb l’arribada del nadó, els fills bessons de l’anterior matrimoni del marit i la feina, pensa que necessitarà ajuda per alleujar el dia a dia. No obstant això, ben aviat veurà que hi ha alguna cosa en la Zoe que no li acaba de fer el pes. No se’n refia del tot. I és quan un dia l’enxampa a la seva habitació que el neguit de la Clàudia es converteix en una por ferotge i real...






La néta d'Adam 


Data de publicació: 17/09/2013


L'any 2010, poques setmanes abans del Mundial de Futbol, Angélica, de cinquanta anys, divorciada i mare d'un fill adolescent, viatja de Barcelona a Buenos Aires, la seva ciutat natal, perquè ha mort la mare. En el procés de buidar el pis familiar, la dona inicia una barreja d'indagació i memòria per recuperar la figura de la Bela, que ha quedat desdibuixada després de tants anys d'absència. Aleshores la novel·la s'obre com els dits d'una mà, alternant diversos fils narratius: la decadència física de la mare, que és una reflexió sobre la vellesa i la mort; la joventut apassionada d'Angélica a l'Argentina d'abans de la dictadura i els desaparecidos; una amarga disputa amb la cunyada per l'herència familiar; el seu propi matrimoni, i, finalment, la trajectòria de la seva pintoresca família, arribada un segle enrere des d'Itàlia i que, com totes les famílies, amaga un secret. Tot plegat amb la ciutat de Buenos Aires com un personatge més, desplegat al llarg de cent anys d'història."Angélica es va asseure davant la pantalla i va tancar els ulls un moment. Després li va explicar a Stephen que estava començant a conèixer la mare, que estava construint-ne la imatge com qui endreça un puzle i no estava segura de quina seria la figura definitiva. Entén-me, va escriure, no puc dir que em sigui una estranya, això no, sinó que tot em sembla més ambigu i més complex que mai. I quan millor l'hagués poguda comprendre, perquè sóc més gran, menys l'observava. Feia anys, li va dir, que ja no em preguntava com era la mare, ho donava per sabut: només em preguntava com estava.


5 comentarios :

  1. Gracias por la información, la portada de Easy es una monada!!!

    ResponderEliminar
  2. He llegit easy, però en castellà i el llibre va estar bastant bé. No sabia que ara estaba en català! M'he emportat una bona sorpresa :)

    ResponderEliminar
  3. La portada del primero es preciosa *__*

    Un beso^^

    ResponderEliminar